lauantai 4. helmikuuta 2012

:)

 Tänään oli pitkästä aikaa todella ihanaa olla tallilla. Ei ollut kiire minnekään, vaan sain rauhassa hoitaa hepat ja liikuttaa Pampulan :) Pakkasesta huolimatta pidän Pampulan liikkeessä. Jos ajatellaan ravipuolta, siellä hevoset juoksevat kilpaa rannikolla -20 asti ja sisämaassa -25 asti, mutta mitä tekevät useimmat ratsuihmiset? Sitä ei tarvitse varmaan edes tänne kirjoittaa ;)

 Pampula, Leo ja Livi ovat tarhailleet kylmästä ilmasta huolimatta vähintään kuusi tuntia, mielellään saisivat olla kauemminkin, mutta talli ei kestä olla liian kauan tyhjillään, joten hevoset tarhailevat vuoroissa, jotta lämpö pysyy tallissai eikä putket pauku. Tämä on todella yleistä monella suomalaisella tallilla!

 Clint&Rasken ponit asustavat pihatossa, eli ovat koko ajan ulkona vaikka pakkanen paukkuu. Niillä on iso tarha, jossa on paljon puita ja vaihtelevaa maastoa. Tarhasta löytyy 2 "mökkiä", joihin molempiin pojat pääsevät sisälle. Toinen on enemmän käytössä ja sieltä löytyy kuivikkeet sekä heinää. Heinää saavat näillä pakkasilla niin paljon kuin haluavat ja lämmintä vettä tarjotaan pojille useasti päivässä.

 Kilpailukausi alkaa näillä näkymin ensi viikolla kun järjestämme harjoituskoulukilpailut lauantaina 11.2.2012. Hmmm..silloin olisi tarkoitus ratsastaa helppo A10, voisi varmaankin harjoitella ennen sitä ;)

 Pitääpä muistaa ottaa huomenna kamera mukaan tallille, jotta voisin lisätä tänne jälleen vähän kuvia heposista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti