keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Äitiys

  Joonalla on tänään 1-vuotis synttärit

 Vuosi sitten oltiin synnytyssalissa tähän aikaan ja Joona, silloin vielä kutsumanimeltään vaavi oli massussa. 20.4.2010 klo;17.31 syntyi 10-pisteen poika :) Uskomaton tunne kun sai oman lapsen ensimmäistä kertaa vierelle, onnenkyyneleet eivät meinanneet loppua! Vaikka synnytys ei mennyt ihan niinkuin oppikirjoissa ja päätyi sektioon, niin ei sillä ole väliä. Ei ollut silloin enkä ole sitä sen enempää edes ajatellut.

 Joona heräsi tänään aamulla jo seitsemän jälkeen, vaikka yleensä nukkuu pari tuntia pidempää. Taitaa höpöttiä jännittä ;) vaikka ei vielä ymmärrä mistä on kyse, kun puhutaan synttäreistä.

 Eilen käytiin 1-vuotis neuvolassa ja Joona kasvaa hyvin eikä ollut moksiskaan vaikka sai rokotteen ja otettiin myös hb sormesta. Laastarin tosin olisi halunut syödä, joka laitettiin sormeen ;) Eipä rokotteesta tullut mitään muutakaan reaktiota, yön nukkui samalla tavalla kun aina eikä ollut mitenkään kituinen illalla.

 Itselle tämä kulunut vuosi on ollut täynnä uusia asioita, niinkuin myös muille. Äitiys on tuonut tietty myös omia haasteita, mutta kaikkeen löytyy aina ratkaisu. Joonan kanssa on helppo mennä ja kulkea, rakastaa huomiota ja tykkää kaikista! Kuka voisi vastutaa pienen miehen hymyä, kun kahdeksan pientä hammasta vilkkuu?! Eilen kun käytiin syömässä Miittin&Katin kanssa, niin tarjoilija kysyi, että haluaako pieni herra tilata jotain ;) ei onneks vielä halunut..

 Onnea Joona, äitin rakkauspakkaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti