sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Reissussa

 Joona on matkustellut ja tutustunut uusiin paikkoihin sekä ihmisiin viime päivinä :)

 Keskiviikkona pakattiin tavarat ja lähdettiin Iso-Syötteelle mökille. Torstaina tulivat myös Jori, Roosa sekä tietty Joonan mummi ja vaari myös mökille. Perjantai päivä meni kelkkaillessa Joonan ollessa mummin kanssa (suurimman osan ajasta nukkui päiväunia, 3 tunnin unet otti eikä paljoa kelkkojen pärinä höpöttiä haitanut.).
 Illalla käytiin pulkkamäessä ja kiikkumassa, josta Joona tykkäs todella paljon :)

 Lauantai aamuna, kuudelta lähdettiin Rovaniemelle (Jori&vaari olivat lähteneet tuntia aikaisemmin) Jorin tämän kauden viimeisiin enduro-kilpailuihin. Yli puolet päivästä menikin Mäntyvaarassa, jossa Joona (jälleen kerran) nukkui päiväunet moottorikelkkojen pärinässä. Tosin Jorin ajoa ei kyllä paljoa nähty. Sen verran, että kun lähti EK2;lle, huollossa kun kävi sekä lähto EK3:lle. Se onkin enduron huono puoli, ettei ole kovin yleisöystävällinen laji toisin kuin muut kelkkailulajit.
 Edellä mainitusta ehkä johtuukin se, että nykyään Joona ajaa kaikella mahdollisellä ja pörrää samalla :)

 Tänään suunnattiin sitten porukalla (minä, Joona, Jonna, Roosa&Jori) Haaparantaan ja IKEAan. Siellä kuluikin aikaa ja Joona kiinnostuneena ihmetteli kaikkea (ja otti myös päikkärit). Nyt ollaan kotona ja pieni mies tuhisee omassa sängyssä.

 Kuvia lisäilen huomenna, nyt itekin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti